Landelijke Gilde en KWB ( Holven): wandeling en optreden Martine Dams

Categorie: 
publieksprijs

Op vrijdag 14 december 2018 vond de 2de editie van de Kerstwandeling plaats. Deze was het resultaat van een samenwerking tussen KWB Holven en Landelijke Gilde Holven. Dit jaar hadden we afgesproken om de opbrengst te schenken aan een goed doel, in het kader van de Warmste Week.

Wie wilde meewandelen, werd verwacht we om 19.00 uur op het pleintje voor de kerk van Holven. Onder begeleiding en in groepjes vertrokken we, en onderweg werd de wandeling  opgeluisterd door een verhaal, dat door “professionele” vertellers werd gebracht bij verschillende stops.. 

De wandeling, bestemd voor groot en klein (ook geschikt voor kinderwagens en rolstoelen)  was ongeveer 2,5 km lang. Nadien kon iedereen zich nog verwarmen aan warme chocolademelk,  glühwein, een  jenevertje en  of frisdrank  en een boke met spek. Dit alles tegen democratische prijzen.

Om 20.30 uur werd er een Kerstconcert gebracht door Martine Dams in de kerk (met dank aan onze pastoor Dirk voor de infrastructuur). Volledig gratis !!     

Iedereen mocht een vrije gift doen, en de volledige opbrengst van deze avond hebben we weggeschonken aan een goed doel in het  kader  van de 
warmste  week nl. het  Rode Kruis afdeling Geel.   

Een geslaagde 2e editi , die van de warmste week een échte warme week maakte !